Valentínsky workshop s Joanah 11.2.2017

30.01.2017 15:48

Niečo pekné pre seba urobiť, potešiť svoju dušu aj telo - s týmto cieľom pre vás pripravujem semináre a kurzy. Na seminároch a kurzoch vládne zábava a priateľská atmosféra. Stretávajú sa tu iba ženy, takže medzi sebou nemáme zábrany ani bloky. Dá sa povedať, že tieto kurzy sú taký malý ženský kruh. Porozprávať sa s priateľkami, zdielať svoje pocity, túžby i smútky, zároveň naučiť sa niečo nové a pekné, to je najjednoduchšia a najstaršia forma psychoterapie.

Som Nádherná, Som Žena

JE SKVELÉ INŠPIROVAŤ SA V KRUHU NÁDHERNÝCH ŽIEN!
Prijať sa, pochopiť sa, naučiť sa o sebe niečo nové - to sú hlavné dôvody, prečo sa stretávame na tomto seminári. Ak máš chuť objaviť klenoty skryté v hlbine mora tvojej duše, pridaj sa k nám.

PROGRAM WORHSHOPU:

Teoretická časť:

10:00 - zahájenie, zoznámenie, osobné príbehy

1. Žena a jej životná cesta - rozprávanie, žena a jej úloha z duchovného hľadiska, aká je konkrétne vaša životná cesta a vaša úloha tu a teraz? Aké sú vaše silné stránky a na čom ešte popracovať?
 2. Význam terapie telovými sviečkami - riešenie ženských problémov na úrovni tela aj duše, príklady z praxe, ako prišli na svet babatka po sviečkovej terapii, alebo povzbudenie pri ťažkých životných skúškach. 
3. Sebavedomie, sebaprijatie, sebaláska. - budeme sa rozprávať na rôzne témy, ktoré je potrebné rozanalyzovaľ, čo je príčinou stagnácie,vztahy, partner, deti, všetky trápenia na duši a srdci, onkologické ochorenie, neviem otehotnieť atd. Ako to všetko spracovať a nájsť cestu, neobviňovať samu seba.Prijať sa v láske a kráse ku svojmu vnútornému postoju, ku samej sebe.

12:30 - 13:30 - prestávka na obed

Praktická časť:

1. Automatická kresba - sebavyjadrenie a naše ženstvo vyjadrené pomocou automatickej kresby.

2. Ako byť nádherná pomocou bioenergie, ako byť mladá a svieža, ako sa udržiavať zdravá a mladistvá i v pokročilom veku - skvelé a overené tipy od Joanah

3. Spoločná meditácia, ktorú som pre vás citlivo napísala, pri nádhernej relaxačnej hudbe so zvukmi mora, alebo samoliečenie či čakrová meditácia, podla individuálnych potrieb účastníčok.

Záver okolo 17:00

Prineste si so sebou farebné ceruzky, poprípade podložku na písanie A4 a niečo na prezutie. Doporučujem priniesť si dlhú sukňu alebo šatku pre zvýraznenie ženskosti. :) 
Voda, káva a čaj je k dispozícii, obed si zaistí každá individuálne.

TERMÍN: 11.2.2017
CENA WORKSHOPU: 55 EUR 
prihlásiľ sa na joanahjanka@gmail.com, alebo telefonicky 0908 126 696 Teším sa na všetky nádherné ženy.
S láskou Joanah